Am modificat aplicația NexusERP (v.22.9.216) astfel încât la adăugarea unui dosar contabil nou în modulul "Opțiuni dosare contabile", câmpul "e-Factura si e-Transport in mod testare" să fie implicit debifat.

Odata cu această modificare recomandăm clienților care lucrează cu e-Factura si e-Transport, să verifice pe dosarele contabile introduse până în prezent dacă setarea este în acord cu modul lor de lucru actual.

Reamintim faptul că, daca este bifată această opțiune, solicitările aferente facturilor și transporturilor pe care le vom genera din Nexus, vor fi trimise către ANAF în regim de testare. De asemenea, la descărcarea mesajelor, se vor descărca cele încărcate pe pagina de testare pusă la dispoziție de ANAF.

Dacă dorim să încheiem faza de testare și să trimitem solicitarile aferente facturilor și transporturilor către clienții noștri prin sistemul RO e-Factura, va trebui să debifăm această opțiune.

La data de 13 Iulie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare valoare implicită câmp "e-Factura și e-Transport în mod testare" din modulul "Opțiuni dosare contabile" prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Optiuni Dosare Contabile.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.9.216. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.9.216 | Nexus Media