Incepand cu versiunea 19.32, Serviciul API din Activitati automate va fi efectuat de catre un alt serviciu windows: Nexus API Service.
Pentru aceasta, trebuie descarcat de pe site noul kit - NexusAPIService-19.32.xx.xxxx.exe - care se instaleaza pe acelasi calculator
pe care s-a instalat si serviciul Nexus Tasks Service.
De asemenea in pagina de configurare a serviciului API din Activitati automate, acum sunt disponibile doua porturi pentru realizarea comunicatiei:
un port pentru comunicatia http - cel care era folosit si pana acum - si un alt port pentru comunicatia https.

La data de 1 Octombrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare Serviciu REST API prin modificarea procedurilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de procedră o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media