Am modificat raportul "Registru stoc" din modulele "Mărfuri cu ridicata", "Materii prime", "Materiale consumabile", "Ob. inventar în magazie", "Ob. inventar în folosinta", "Ambalaje" și "Produse si semifabricate", astfel încât să fie activă opțiunea "Raport de tip centralizare". La bifarea opțiunii, în raport se realizează gruparea după câmpurile afișate.

Modificarea va fi disponibilă începand cu versiunea 18.18.1.

La data de 7 Mai 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare raport Registru stoc prin modificarea unui raport existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Materiale consumabile .

Această modificare a raportului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media