Raportul "Registru stoc", din cadrul modulului "Stocuri la terți" a fost transformat într-un raport de tip centralizare, cu scopul de a fi mai ușor de configurat de către utilizatori. Au fost păstrate implicit coloanele după care se realiza gruparea anterior (Terț, Produs, Cod produs, UM, Preț stoc și Clasificare).

La data de 8 Noiembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare raport "Registru stoc", din modulul "Stocuri la terți" în unul de tip centralizare prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.15.200. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.17 | Nexus Media