Începând cu versiunea 22.12 am transformat rapoartele Jurnal pentru cumpărări (decont) și Jurnal pentru vânzări (decont) în rapoarte de tip centralizare. Rapoartele permit posibilitate de filtrare, grupare, ordonare după mai multe câmpuri.


La data de 12 Septembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare rapoarte Jurnal pentru cumpărări (decont) și Jurnal pentru vânzări (decont) prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.11.307. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.12 | Nexus Media