Am modificat procedura de import produse pe comanda de client din aplicatia Nexus ERP (v.18.17.96.) astfel incat pretul de vanzare (cu si fara TVA) sa fie preluat din fisierul de import in cazul in care este completat (nu din lista de pret, cum era pana in prezent). In cazul in care NU este completat pretul de vanzare in fisier, atunci se aduce din lista de pret.

In plus, implicit, la importul de produse pe comanda se va prelua automat pretul din lista in campul "Pretul de lista".

La data de 9 Mai 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare procedura import produse in comenzi clienti din fisier prin modificarea procedurilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de procedră o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.17.96. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.17.96 | Nexus Media