Am modificat procedura de import a partenerilor (versiunea 20.7.443) astfel încât, în cazul în care se completează "cod_siruta", "cod/nume_judet" și "cod_tara" să se facă indentificarea localității după aceste câmpuri, indiferent ce se trece în câmpul "den_localitate". În cazul în care nu este trecut nimic la "cod_siruta" se va identifica localitatea dupa "den_localitate", "cod/nume_judet" și "cod_tara".

La data de 14 Aprilie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare procedura import parteneri prin modificarea procedurilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de procedră o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.7.443. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.7.443 | Nexus Media