Incepand cu versiunea 20.8, s-au realizat modificari in pagina "Conducere" din modulul "Societati".
S-a inclus posibilitate de adaugare a mai multor semnaturi pentru fiecare societate, astfel, pagina s-a transformat intr-un grid, unde se introduc detalii despre fiecare semnatura.
ATENTIE! Semnaturile existente inaintea update-ului 20.8 trebuie sa le regasiti in aceasta pagina dupa update.

Pentru fiecare semnatura se poate atasa un Certificat digital si o imagine asociata semnaturii. Acestea se folosesc la rapoartele care sunt exportate in format PDF si care au bifata optiunea "Semnatura digitala".

De asemenea, semnaturile introduse pe rapoarte, vor fi preluate tot din aceasta pagina. S-a modificat controlul asociat selectiei semnaturii introduse pe raport, astfel incat sa aduca doar semnaturle active din tabul "Conducere".

La data de 29 Aprilie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare pagina Conducere din modulul "Societati" prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Societati.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media