Începând cu versiunea 22.1 am modificat modulul Inventar astfel încât să permită inventarierea mai multor tipuri de stocuri pe același inventar.
În cadrul controlului Tip stoc existent în modulele Inventar și Aplicații Online (pentru aplicația Nexus Inventar Online) este inclusă și opțiunea Toate conturile .
În cadrul aplicației Nexus Inventar Online, dacă tipul de stoc selectat este Toate conturile , contul pentru care se realizează inventarierea este contul prioritar stabilit pe clasa articolului.La data de 13 Mai 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare modul Inventar prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Inventar.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.1 | Nexus Media