Am adăugat itemul "P.V. Perisabilitati" în fereastra pentru operarea de documente specifice activităților complementare din aplicația Nexus Easy Retail (23.12.), disponibilă din meniul principal al aplicației -> Instrumente -> Alte documente. Acesta este accesibil doar în cazul în care utilizatorul are drepturi de scriere in modulul "P.V. de Perisabilitati" si permite crearea unui proces verbal de perisabilitati cu articolele alese, pe gestiunea de vanzare de pe pos si carnetul implicit setat pe gestiune.

La salvarea documentului se încercă listarea formularului pentru procesul verbal de perisabilități, astfel:
- În cazul în care pe pos este setată listarea în mod Text, atunci se va trimite formularul la imprimanta Text, altfel la imprimanta Grafică (raportul implicit P.V. perisabilitati - Formular).
- În cazul în care nu este setată nici imprimanta text, nici cea grafică, atunci nu se va lista niciun document.

La data de 25 Iulie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate operare Proces verbal de perisabilități din aplicația Nexus Easy Retail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.12 | Nexus Media