În meniul superior al aplicației NexusERP, pagina Instrumente, am adăugat un nou buton, ECR.
Acesta conține 4 itemi:
- Operațiuni numerar - permite retrageri și introduceri de numerar în casă;
- Raport X - trimite la casa de marcat comanda de raport X;
- Raport Z - trimite la casa de marcat comanda de raport Z;
- Reinițializare casă. 
Atenție! Operațiunile mai sus menționate se pot efectua doar pe casa de marcat curentă, adică cea setată în Opțiuni Generale.
Funcționalitatea celor 4 operațiuni asupra casei de marcat este asemănătoare cu cea din vechiul NexusPrint și este disponibilă începând cu versiunea 23.6.232.

La data de 23 Februarie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Buton ECR în Instrumente NexusERP prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Nomenclator operatiuni numerar.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.6.232. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.6.232 | Nexus Media