Pentru a acoperi toate situațiile întâlnite la clienți, am modificat aplicația Nexus Easy Retail (v. 23.6.318.) astfel încât la încasarea unui bon fiscal cu contract și aviz, utilizatorul să aibă posibilitatea de a alege dacă încasarea se face cu tipărire de bon pe casa de marcat, sau nu. Astfel butonul de încasare contract cu "Aviz" a fost împărit în doua, "Aviz cu tipărire de bon" și "Aviz fără tipărire de bon".

La data de 1 Martie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare modalitate de încasare bon fiscal cu contract cu aviz din aplicația Nexus Easy Retail prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.6.318. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.6.318 | Nexus Media