Am modificat fereastra de vizualizare a rezultatelor căutării unui produs după denumire din aplicația NexusEasyRetail - Supermarket (v.20.20.145). astfel încât la apăsarea butonului "Detalii produs", utilizatorul să poată vizualiza dintr-o privire atât informatiile suplimentare privind produsul căutat afisate în partea de jos a ferestrei, cât si stocul de pe gestiunea curentă și stocul total în gridul cu produsele.

În cazul în care este bifat pe pos faptul că se permite vizulizarea produselor fără stoc, atunci cele două coloane suplimentare, Cantitate gestiune curentă și Cantitate totală, vor fi afișate din start.

Vizualizarea detaliilor produselor este foarte utilă în momentul în care se dorește vizualizarea stocului în magazinul propriu, în alte magazine, sau următoarea dată de aprovizionare

La data de 3 Noiembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare mod vizualizare detalii produs la căutare produse după denumire în aplicația NexusEasyRetail - Supermarket prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Supermarket şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.20.145. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.20.145 | Nexus Media