Am modificat modul de salvare a optiunii "Tipărire față verso automat" de la "Instrumente - Setări generale - Aplicație" din aplicația NexusERP (19.16.) astfel încât valoarea acesteia să fie păstrată în fișierul setari.ini (similar opțiunilor privind imprimantele utilizate).

Până în prezent această opțiune se păstra pe utilizator și societate si din acest motiv se recomandă verificarea opțiunii după instalarea update-ului 19.16. întrucât nu se poate realiza o actualizare automată.

În cazul în care opțiunea "Tipărire față verso automat" este debifată, în setari.ini se va regăsi informația de forma:
[ImprimantaLocala]
FataVerso=0

În cazul în care opțiunea "Tipărire față verso automat" este bifată, în setari.ini se va regăsi înformatia de forma:
[ImprimantaLocala]
FataVerso=1

La data de 20 Martie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare mod salvare opțiune "Tipărire față verso automat" prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.16 | Nexus Media