Am adăugat în fereastra de editare a modulului "Opțiuni dosar contabil" din aplicația NexusERP (v.21.5.), câmpul "Cod fiscal TVA". Acesta se preia automat de pe societatea selectată, din campul "Cod fiscal TVA", în cazul în care acesta este completat.

Ulterior, în modulul "Depunere declarații", descarcarea recipiselor pentru declarațiile 301 și 390 se va face ținând cont de "Cod fiscal TVA" pentru societățile care il au specificat.

La data de 16 Februarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare mod descărcare recipise pentru declarația 301 si 390 și societățile cu cod fiscal TVA prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Depunere Declaratii .

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.5. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.5 | Nexus Media