Am modificat în aplicația NexusEasyRetail (v.20.21.46, toate tipurile de interfața) modul de căutare a clientului după numărul de telefon.

Astfel, în cazul în care pe bon nu este deja un client adăugat, atunci în rezultatul căutării vor apărea clienții, delegații și adresele de livrare (pentru interfața Catering) care au asociat numărul de telefon căutat. Utilizatorii pot opta in acest mod între selectarea clientului (cu posibilitatea de adăugarea ulterioară a unui delegat sau a unei adrese de livrare noi), și selectarea unui delegat sau a unei adrese de livrare preexistente (caz în care se selectează automat și clientul).

În cazul în care pe bon este deja un client adăugat (in cazul in care se lucreaza cu unul generic, sau s-a introdus anterior manual), atunci în rezultatul căutării vor apărea delegații și adresele de livrare (pentru interfața Catering) care au asociat numărul de telefon căutat si care sunt aferente clientului de pe bon/comandă.

La data de 13 Noiembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare mod de căutare după numărul de telefon în aplicația NexusEasyRetail prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Catering şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.21.46. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.21.46 | Nexus Media