Am înlocuit în asistentul "Editare tabelară produse" din cadrul modulului "Bunuri si servicii - Articole" din aplicația NexusERP (v.20.23.131 și v.21.1.70) câmpul "Se produce in restaurant" cu "Mod vânzare în EasyRetail" (câmpul este disponibil în fereastra de editare a unui produs, în pagina "Specificații").

Dacă înainte câmpul "Se produce în restaurant" permitea 2 valori (1/true sau 0/false ), acum câmpul "Mod vânzare în EasyRetail" permite 3 variante posibile:
- 0 - Se vinde din stoc
- 1 - Se produce la vânzare
- 2 - Se produce unde există rețetă.

În cadrul asistentului se poate seta fie aceeași valoare pentru mai multe produse simultan, prin completarea acesteia in partea de sus a ferestrei și apăsarea butonului "Modific", fie câte o valoare pentru fiecare produs în parte, prin editarea în gridul cu produsele.

La data de 29 Decembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare mod completare valori pentru câmpul "Mod vânzare în EasyRetail" în fereastra de editare tabelară din modulul Bunuri si servicii - Articole prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bunuri si servicii - Articole.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.23.131. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.23.131 | Nexus Media