Am modificat aplicația NexusEasyRetail - toate tipurile de interfață, astfel încât aplicarea unui discount general pe bon să fie realizată prin suprascrierea celui existent, nu prin cumulare, cum era până în prezent.
În cazul în care se dorește acordarea a mai multor discounturi generale, se recomandă introducerea acestora prin intermediul articolelor de tip discount.

La data de 7 Iulie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare mod aplicare discount general în aplicația NexusEasyRetail prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.11.198. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.11.198 | Nexus Media