Am modificat asistentul "Editare tabelara produse" din cadrul modulului "Bunuri si servicii - Articole", astfel:
- La pasul 2 am adaugat un tool de modificare in bloc a atributelor produselor.

Mod de functionare:
Pasul 1: se aleg atributele pe care dorim sa le modificam
Pasul 2: - Intr-un grid vor fi afisate produsele din nomenclator cu informatiile pe care le-am selectat la pasul 1 Pentru a modifica in bloc atributele se alege denumirea atributului, se completeaza valoarea atributului, se selecteaza din grid produsele a caror atribut dorim sa il modificam dupa care se apasa butonul "Modifica".

Modificarea va fi disponibila incepand cu update-ul 18.13

La data de 4 Aprilie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare in bloc atribute produse prin asistentul Editare tabelara produse prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bunuri si servicii - Articole.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.13. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.13 | Nexus Media