Am modificat fereastra de adăugare/editare a unui câmp calculat pe rapoartele din aplicatia NexusERP (v.21.1.140 si v21.2.25) astfel încât utilizatorul să aibă posibilitatea setării tipului de dată returnat.

Tipurile de dată puse la dispoziție sunt:
- Text
- Numeric fara separatori si fara zecimale
- Numeric fara zecimale
- Numeric cu 1 zecimala
- Numeric cu 2 zecimale
- Numeric cu 3 zecimale
- Numeric cu 4 zecimale
- Numeric cu 5 zecimale
- Data in format ZZ.LL.AAAA
- Data + Ora in format ZZ.LL.AAAA HH:MM
- Data + Ora in format ZZ.LL.AAAA HH:MM:SS

Astfel, utilizatorul are acum posibilitatea de a returna informațiile necesare sub forma dorită și chiar totalizarea valorilor pentru câmpurile numerice.

În cazul în care tipul de dată selectat nu este compatibil cu cel returnat de formula de calcul, va fi afișat un mesaj de eroare, utilizatorul fiind nevoit sa revizuiască formula sau să schimbe tipul de data pentru a putea salva câmpul.

La data de 15 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare fereastră de editare a unui câmp calculat la rapoarte, astfel încât utilizatorul să aibă posibilitatea setării tipului de dată returnat prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.1.140. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.1.140 | Nexus Media