Am adăugat în fereastra de afișare a necesarului de materii prime pentru un meniu din modulul "Meniuri" din aplicația NexusERP (v.21.4.47.) opțiunea "Utilizează rețeta din catalogul de rețete" (implicit bifată).

În cazul în care această opțiune este bifată, atunci se afisează necesarul de materii prime în funcție de rețetele definite în modulul "Catalog rețete", în caz contrar se iau în calcul rețetele definite în modulul "Rețete restaurant"

La data de 19 Februarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare fereastră de afișare a necesarului de materii prime din cadrul modulului Meniuri prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Restaurant Backoffice şi modulul Meniuri.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.1.47. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.1.47 | Nexus Media