Începând cu versiunea 23.15, codul funcțiilor utilizat pentru aprobările și avertizările configurate în cadrul modulelor va fi mutat în modulul Funcții customizate. Modificarea a fost realizată cu scopul de a eficientiza crearea și vizualizarea la nivel global a tuturor funcțiilor din spatele avertizărilor sau aprobărilor aferente fiecărui modul, dar și pentru o tratare unitară a codurilor funcțiilor utilizate în aplicație.

La instalarea update-ului se vor crea automat funcții care vor fi asociate la aprobările și avertizările existente. În plus, funcțiile de avertizare și aprobare predefinite au fost create ca modele de funcții customizate.
Pentru a realiza acest lucru s-au creat două tipuri noi de funcții:
- pentru avertizări: Generare avertizări (inline), Generare avertizări (standard);
- pentru aprobări: Generare flux de aprobări.

Modul de adăugare a unei noi avertizări sau aprobări va fi următorul:
1. Se va adăuga o nouă funcție în modulul Funcții customizate pe unul din tipurile enumerate mai sus;
2. Se va adăuga o avertizare sau o aprobare în modulul de interes și se va asocia funcția definită la pasul 1.

Modul de adăugare dintr-o funcție predefinită va fi:
1. Se va apela butonul Adaug prin copiere din predefinite;
2. În fereastra care se va deschide pentru configurarea avertizării/aprobării se va alege funcția predefinită (existentă în lista de modele).
În acest caz, la salvarea avertizării/aprobării se va genera automat funcția aferentă modelului ales în modulul Funcții customizate.

Lista de funcții predefinite poate fi găsită și în cadrul asistentului Import modele din modulul Funcții customizate. Astfel, utilizatorul are posibilitatea și de a adăuga funcția prin asistentul specificat anterior, după care să adauge normal în modul o avertizare sau aprobare.

La data de 4 August 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare fereastră configurare avertizări/aprobări prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.15. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.15 | Nexus Media