Conform actualizării din data de 16.04.2019 a declarației 112, firmele de CONSTRUCȚII trebuie să realizeze declarații RECTIFICATIVE pentru lunile Ianuarie, Februarie si Martie.
Pentru realizarea declarațiilor rectificative este necesar parcurgerea următoarelor etape:
1. Se va instala ultimul patch de la versiunea 19.16, care are ca efect modificarea procentului de reducere a contribuției obligatorie de muncă de la 1.9125 la 0
2. Devalidare/Validare salarii pentru recalcularea CAM
3. Culegere și Calcul Declarație 112
4. Virarea diferenței datorată pentru CAM construcții la Bugetul Statului.

La data de 17 Aprilie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare Declarație 112 - 16.04.2019 pentru firmele care beneficiază de facilități în domeniul construcțiilor - Recalculare CAM Construcții prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Declaratia 112.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media