Incepand cu versiunea 20.6 am modificat functionalitatea asistentului "Editare date in format tabelar" din modulul Salarii, prin adaugarea unui tool de modificare in bloc a datelor.
Mod de functionare:
Pasul 1: se aleg campurile pe care dorim sa le modificam
Pasul 2: - In grid vor fi afisati salariatii cu informatiile pe care le-am selectat la pasul 1.
Pentru a modifica in bloc, se alege denumirea campului, se completeaza valoarea, se selecteaza salariatii a caror valoare dorim sa o modificam, dupa care se apasa butonul "Modifica". Pentru finalizarea procesului este necesara salvarea modificarilor.

La data de 12 Februarie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare date in bloc prin asistentul Editare date in format tabelar in modulul Salarii prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.6. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.6 | Nexus Media