In baza ordinului 2545/2022 publicat in MO din data de 29.12.2022 s-a modificat procedura de selectie a documentelor pentru care se obtine cod UIT, fiind acum eligibile transporturile efectuate cu autovehicule avand masa maximă tehnic admisibila mai mare de 2.5 Tone. Anterior, pragul era de 3.5 Tone.

La data de 30 Decembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare conditii pentru generarea codului UIT prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Avize de insotire marfa.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.17.192. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.17.192 | Nexus Media