Am redenumit condiția de aplicare a promoției după ziua de naștere a partenerului din aplicația NexusERP (v. 22.16.274) din "Zile înainte/după aniversare partener" în "Zile până la aniversarea partenerului" și am adăugat mai mulți operatori.

Astfel, în cazul în care se dorește aplicarea unei promoții doar de ziua partenerului, atunci se va adăuga condiția:
- Zile până la aniversarea partenerului egal(a) cu 0.

În cazul în care se dorește aplicarea unei promoții în perioada zilei de naștere a partenerului, cum ar fi în interval de o lună înainte de ziua de naștere și o lună după, atunci se vor adăuga două condiții:
- Zile până la aniversarea partenerului mai mare sau egal(a) cu -30;
- Zile până la aniversarea partenerului mai mic(a) sau egal(a) cu 30.

La data de 21 Noiembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare condiție aplicare promotie după ziua de naștere a partenerului prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Promotii.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.16.274. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.16.274 | Nexus Media