În cadrul importului de contracte prestări servicii s-a modificat câmpul pentru devizul de facturare din „moneda” în „moneda_facturare”, iar pentru devizul de pe linii se va utiliza câmpul „moneda” în loc de „moneda_lin”. Pentru utilizatorii care au importurile realizate se vor reconfigura aceste câmpuri.
De asemenea, am actualizat și documentația pentru import, pe care o puteți găsi în următorul link: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2173.
Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 19.23.

La data de 1 Iulie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare câmp "moneda_facturare" în cadrul importului de contracte prestari servicii prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media