Am modificat bifa "Deschidere automată produs" din fereastra de editare a unui POS din modulul "Aparate de marcat fiscale" din aplicația NexusERP (v.21.11.103) într-un combo " Acțiune la adăugare produs", care permise mai multe valori:
- Gol - nu se intamplă nimic (implicit)
- Deschide produsul în editare
- Deschide fereastra de editare a rețetei.

Acțiunea specificată mai sus se reflectă în aplicația NexusEasyRetail, la adăugarea unui produs pe bon sau comandă (în functie de interfața de vânzare), utilizarea acesteia fiind recomandată pentru locațiile în care se vând produse ce au modalități de preparare sau rețete care se modifică frecvent, în acest mod facilitându-se operarea.

Astfel, utilizatorul are posibilitatea de a alege fie să se deschidă fereastra de editare a produsului, fie cea de editare a rețetei. Fereastra de editare a retetei se va deschide doar în cazul în care modul de vânzare a produsului e "Se produce al vânzare" și are rețetă cu ingrediente opționale sau secundare.

La data de 18 Iunie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare camp "Deschidere automată produs" din fereastra de editare a unui POS din modulul "Aparate de marcat fiscale". prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Fast-Food şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.11.103. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.11.103 | Nexus Media