Pentru a facilita verificarea partenerilor de interes în registrul TVA VIES, am împărțit butonul de "Verificare parteneri pe TVA VIES" din cadrul modulului "Parteneri", în două:
- Verificare parteneri din România pe TVA VIES;
- Verificare parteneri externi pe TVA VIES.

Primul asistent va încărca doar partenerii din România, utilizatorul având posibilitatea de a actualizare doar calitatea de plătitor de TVA conform TVA VIES.
Cel de-al doilea asistent va încărca doar partenerii din afara România, cu posibilitatea de actualizare a denumirii, a adresei și a calității de platitor de TVA conform TVA VIES.

La data de 10 Octombrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare buton "Verificare parteneri pe TVA VIES" din cadrul modulului "Parteneri" prin modificarea unui modul existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Parteneri.

Această modificare asupra modulului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.15.46. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.15.97 | Nexus Media