Am transformat bifa "Vizualizare stoc din alte gestiuni" din fereastra de editare a unui pos din "Aparate de marcat fiscale - Posuri" din aplicația NexusERP (v.21.4.81), în dreptul "Vizualizare stoc".
Acesta va avea urmatoarele opțiuni:
- "Gestiunea curentă" (valoare implicită)
- "Gestiunea curentă + Alte gestiuni"
- "Blocată".

În urma acestei modificari, posurile care nu aveau bifat "Vizualizare stoc din alte gestiuni", vor avea setat dreptul pe "Gestiunea curentă". Celelalte, care aveau bifat câmpul "Vizualizare stoc din alte gestiuni", vor avea setat dreptul pe "Gestiunea curentă + Alte gestiuni".

Dreptul mai sus menționat se folosește ulterior în interfața NexusEasyRetail (toate tipurile de interfața), la afișarea informatiilor privind produsul selectat (prin intermediul butonului "Informații stoc" din fereastra de editare a produsului) și in fereastra ce returnează rezultatele căutarii produselor după denumire. Astfel utilizatorul va vedea, sau nu, informațiile privind stocul produsului, în funcție de dreptul setat pe pos.

La data de 23 Februarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare bifă "Vizualizare stoc din alte gestiuni" din fereastra de editare a unui pos din "Aparate de marcat fiscale - Posuri" prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Supermarket şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.4.81. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.4.81 | Nexus Media