Începând cu versiunea 23.20, fereastra de Refacere stocuri din Instrumente a fost separată în doi asistenți, datorită procedurilor diferite de refacere stocuri care se apelau independent în vechea fereastră. Astfel, am adăugat butonul Asistent în meniul superior Instrumente cu itemii: Refacere stocuri pentru luna curentă, conform documentelor și Refacere descărcare stocuri PMP, începând cu luna curentă.
Modificări noi implementate în cadrul celor două ferestre de refacere stoc:
1. Primul asistent oferă acum și posibilitatea de a selecta gestiunea pe care să se refacă stocurile. Astfel, am adăugat controlul Gestiune pentru selecția gestiunii dorite. Implicit, refacerea stocurilor se va realiza pe toate gestiunile.
2. Al doilea asistent permite și selectarea metodei de descărcare, având ca valori:
PMP - Preț mediu ponderat,
PMPG - Preț mediu ponderat global,
PMPL - Preț mediu ponderat global lunar.
În funcție de metoda de descărcare selectată se vor filtra conturile din controlul aferent.

La data de 20 Noiembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare asistent Refacere stocuri prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.20.37. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.20.37 | Nexus Media