Asistentul „Adaugă storno factură”, din cadrul modulului „Facturi clienți” s-a modificat astfel: în grid-ul cu produse s-a creat o coloană nouă cu valoarea discount-ului asociată produsului, iar la salvare se va crea o linie cu produsul și una cu discount-ul aferent acestui produs. Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 20.11.

La data de 16 Iunie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare asistent "Adaugă storno factură", din cadrul modulului „Facturi clienți” prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.11. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.11 | Nexus Media