Asistentul "Editare produse", din cadrul modulului "Produse magazine online" a fost modificat astfel:
1. S-a creat posibilitatea de a edita și câmpurile: Promoție, Lichidare, Prezentare, Instalare, Utilizare, Cod articol magazin și Descriere produs magazin.
2. Există două modalități de editare a produselor:
- Se selectează câmpul care se dorește a fi modificat, se completează/selectează valoarea dorită, se bifează produsele care se doresc a fi modificate si se apelează butonul "Modifică", iar apoi "Salvează"
- Se modifică câmpurile dorite direct în grid și se apelează butonul "Salvează".
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 22.15.

La data de 18 Ianuarie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare asistent "Editare produse", din modulul "Produse magazine online" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Magazin Online şi modulul Produse Magazine OnLine.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.15 | Nexus Media