Am optimizat aplicația NexusInstantRetailView pentru a facilita comunicarea cu aplicatia NexusEasyRetail.
Astfel, după actualizarea la versiunea 22.14. trebuie instalată aplicația NexusInstantRetailView.Web și completate informațiie necesare comunicării celor 2 aplicații în fișierele setari.ini.

1. În fisierul setari.ini a aplicației NexusEasyRetail se specifică calea aplicației NexusInstantRetailView.Web (doar daca e instalat pe același calculator), ip-ul calculatorului pe care este instalată aplicația NexusInstantRetailView.Web și portul de comunicare setat pentru acesta.

[InstantRetailView]
Cale=
URL=192.168.0.18
PortComunicare=3333

2. În fișierul setari.ini a aplicației NexusInstantRetailView.Web, se specifică browserul pe care dorim să îl utilizăm pentru deschiderea aplicației (în cazul în care nu e specificat niciunul este luat în calcul cel implicit), portul pentru afișarea paginii web (se alege un port liber de pe calculatorul cu NexusInstantRetailView.Web, poate fi 80), portul deschis pentru comunicarea cu aplicația NexusEasyRetail (se alege un port liber de pe calculatorul cu NexusInstantRetailView.Web), poziția ferestrei pe ecran (pentru a deschide aplicația pe monitorul principal se trece 0, iar dacă se dorește afișarea aplicației pe un al doilea ecran, se specifică lățimea primului ecran) și intervalul de așteptare între imaginile publicitare.

[Optiuni]
BrowserHint = msedge; msedge | chrome | brave
PortAfisare = 2525
PortComunicare = 3333
PozitieEcranX = 0
SecSlideShow = 0

La data de 21 Septembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare aplicatie NexusInstantRetailView prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.14.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.14.0 | Nexus Media