Am modificat aplicația NexusEasyRetail (v.20.12.66) astfel încât, în cazul în care se conectează în aplicație un utilizator cu grad restaurant "Șef restaurant", atunci acesta să poată deschide o notă incepută de un alt ospătar, fără a avea însă posibilitatea de a face modificări asupra acesteia (modificari de produse, a tipurilor de plată, anularea bonului). Astfel, la deschiderea notei, șeful de restaurant va fi direcționat spre o pagină în care poate vizualiza mai multe informații privind nota curentă.

În cazul în care șeful de restaurant va dori să facă modificări asupra unei note deschide de un alt ospătar, acesta are posibilitatea de a deschide o notă nouă și de a prelua în cadrul acesteia nota ospătarului, fără a mai fi necesară introducerea parolei acestuia.

La data de 9 Iulie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificare acces sef restaurant pe notă deschisă de alt ospătar în aplicația NexusEasyRetail - Restaurant prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.12.66. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.12.66 | Nexus Media