Începând cu versiunea 21.10, în cadrul modulului "Casa în lei" pe lângă documentele compuse se vor putea defini modele de documente simple. Funcționalitatea este asemănătoare cu cea din cadrul celorlalte module, precum: Facturi clienți, Facturi furnizori, Comenzi clienți, NTG, NTC, ș.a.m.d.
Odată cu această versiune în lista de modele vor fi incluse automat modele de document pentru "Încasare client" și "Tichete de masă" (disponibile pentru contul 5328), înlocuind butoanele existente anterior.

La data de 19 Mai 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modele document pentru documentele simple din "Casa în lei" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Casa in lei.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.10. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.10 | Nexus Media