In versiunea 21.18.101 am creat un model de avertizare pentru salariatii angajati pe salariul minim pe economie in ultimele 24 de luni.
Pentru activarea avertizarii, dupa instalarea acestei versiuni, deschideti modulul Salarii, accesati meniul Avertizari din partea dreapta, si adaugati avertizarea folosind modelul "Salariati cu salariul minim in ultimele 24 de luni"

La data de 21 Decembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Model avertizare pentru salariatii angajati pe salariul minim pe economie in ultimele 24 de luni prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.17.255. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.18.101 | Nexus Media