Am modificat aplicația NexusERP (v.22.5.88.) astfel încat aceasta să permită adăugarea semnăturii olografe independent de semnatura digitală, pe rapoartele generate atat din aplicatia NexusERP cat si prin intermediul taskului NexusRoboNexy.

Pașii care trebuie urmați pentru afișarea semnăturii olografe sunt:
1. În modulul Personal, pentru salariatul pe care dorim să îl asociem unei semnături, adăugam pe pagina Linkuri un atașament de tip "Imagine semnatura", cu semnatura olografă.
2. În modulul Societăți, pe pagina "Conducere/Reprezentanti", alegem salariatul de la punctul 1 și imaginea atașată, în câmpul "Imagine semnatură".
3. În pagina de configurare rapoarte, mergem pe raportul de interes, pe pagina "Texte", alegem semnătura setată pe societăți.

Pașii care trebuie urmați pentru semnătura digitală/electronică:
1. În modulul Societăți, pe pagina "Conducere/Reprezentanti", alegem salariatul a cărui semnătură dorim să o afișăm pe raport, specificăm cerficatul digital și pinul acestuia.
2. În pagina de configurare rapoarte, mergem pe raportul de interes, pe pagina "Texte" si alegem salariatul de la punctul 1.
3. În pagina de configurare rapoarte, pe pagina "General", alegem modul in care dorim afisarea semnăturii digitale, respectiv:
- fără (implicit) - semnatura digitală este afișată doar în partea de semnături a aplicației Adobe Reader cu care se deschide pdf-ul (în partea partea stângă a aplicației).
- pe ultima pagină - semnatura digitală este afișată atât în partea stângă a pdf-ului deschis cu Adobe Reader cât și vizual pe raport, în partea de jos a ultimei pagini a acestuia.
- pe fiecare pagină - semnatura digitală este afișată atât in partea stângă a pdf-ului deschis cu Adobe Reader cât și vizual pe raport, pe fiecare pagină a acestuia.

Semnătura electronică este atașată raportului la trimiterea pe mail, la arhivarea acestuia, sau la salvarea pe disc, ca fișier .pdf.

La data de 15 Aprilie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modalitati semnare rapoarte generate din aplicatia NexusERP prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.5.88. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.5.88 | Nexus Media