Am modificat aplicația NexusEasyRetail - toate tipurile de interfață (22.3.112) astfel încât scăderea punctelor de fidelitate acumulate pe un partener să poată fi realizată prin intermediul unei forme de plată.

Pentru utilizarea acestei funcționalități sunt necesare următoarele configurări:
- în modulul Prepay/Vouchere din aplicația NexusERP, setați opțiunea "Factor conversie puncte/voucher"; Valoarea voucherului se calculează cu formula: număr de puncte/factor de conversie. La 9 puncte, daca vom completa factor de conversie 10, atunci vom avea un voucher in valoare de 0.9 lei.
- în ferestra de editare a unui pos din aplicația NexusERP, setați dreptul "Plată cu voucher - Puncte fidelitate" pe Permis în pagina "Drepturi";

Ulterior, în aplicația NexusEasyRetail, în fereastra de plată, vom putea identifica un buton nou de încasare cu "Voucher", care va afișa în cadrul lui și numărul de puncte si valoarea aferenta acestora, proportional cu suma ramasă de încasat.

La validarea bonului, se va genera un voucher prepay pentru încasarea cu Voucher - Puncte fidelitate, se va modifica tipul de încasare în "Prepay" și se vor consuma punctele de fidelitate aferente încasării.

Pentru informatii privind modul de cumulare a punctelor de fidelitate si a consumului acestora prin intermediul articolelor de tip discount, revedeti urmatorul articol:
https://www.nexuserp.ro/noutate/posibilitate-utilizare-puncte-de-fidelitate-in-aplicaia-nexuseasyretail/70035


La data de 18 Februarie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modalitate nouă de încasare pe baza punctelor de fidelitate în aplicația NexusEasyRetail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.3.112. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.3.112 | Nexus Media