În Nexus Communicator este disponibil un nou buton, Asociază cont. Acesta este activ doar dacă asocierea nu a fost făcută deja.
Asocierea se realizează introducând contul de e-mail și parola stabilită la crearea contului pe suport.nexuserp.ro. Odată creată această legătură, utilizatorul va putea plasa tichete de suport și vedea starea acestora direct în pagina Nexus Communicator. Contul asociat poate fi vizualizat ulterior în modulul Utilizatori, pe forma de editare a unui utilizator, pagina Utilizator - Cont Suport.NexusERP.ro.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 22.16.

La data de 18 Ianuarie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modalitate nouă de asociere a unui utilizator NexusERP cu un cont de pe suport.nexuserp.ro prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Utilizatori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.14. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.16 | Nexus Media