Am modificat aplicația NexusEasyRetail (interfața Supermarket, Magazin si FastFood) (v. 21.8.) astfel încât aceasta să permită operarea de comenzi interne independent de lista de conturi din care se face vânzarea sau de lista de pret de pe gestiunea de vânzare.

Acest mod de lucru este util în cazul în care gestiunea de vânzare dorește să trimită către depozit o comandă internă cu articole de tip materii prime, pe care să le utilizeze ulterior la prepararea rețetelor.

Astfel, în cadrul modulului "Comenzi interne" din aplicația NexusERP, se definește un model de comandă interna cu contul/conturile din care se dorește realizarea comenzii. Apoi, în aplicația NexusEasyRetail, în fereastră nouă pentru operarea de documente specifice activităților complementare se selectează modelul configurat anterior.

În cazul în care pe model este setat un singur cont, atunci produsele adăugate pe comandă vor avea respectivul cont specificat. În cazul în care se setează mai mult de un cont pe model, atunci produsele vor fi adaugate pe comandă luându-se în considerare contul prioritar de pe clasa produselor. La salvarea documentului se va înregistra o comandă internă în aplicația NexusERP.

| v.21.8 | Nexus Media