În fereastra de "Preluare contracte din anul agricol anterior" am adăugat opțiunea "Preia prețuri" care conține valorile: Din contractele anterioare și Din prețurile actuale din opțiuni. Astfel, se vor prelua prețurile direct de pe contractele selectate sau se vor actualiza prețurile de pe contracte cu cele din opțiunea "Produse plată arendă". Este necesar să aveți toate prețurile setate în anul curent pentru produsele existente pe contracte.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 21.15.

La data de 4 Octombrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modalități de preluare prețuri contracte în asistentul de "Preluare contracte din anul precedent" din modulul "Contracte de arendă" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Gestiune Agricola şi modulul Contracte de arenda.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.15. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.15 | Nexus Media