Am modificat modulul "Bunuri si servicii - articole" din aplicația NexusERP (v.20.21.54) astfel încât în fereastra de editare a unei componente dintr-un produs compus utilizatorul să aibă posibilitatea de a seta cantitatea 0 atunci când componenta este cântăribilă (are setată unitatea de măsură KG sau G).

În aplicația NexusEasyRetail, în cazul în care pe pos-ul utilizat este setat un cântar de Check-OUT sau un scanner serial, la selectarea unui produs cântăribil, parte dintr-un produs compus (nu selectat individual), se va tine cont de cantitatea menționată anterior.

În cazul în care este setată o cantitate diferită de 0, atunci la selectarea componentei se va prelua cantitatea respectivă automat. În cazul în care cantitatea specificată pentru componentă este 0, atunci este obligatorie cântărirea produsului pentru a-l putea adăuga pe bon (cantitatea fiind preluată din cântar).

La data de 13 Noiembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Mod gestionare în aplicația NexusEasyRetail a unui produs cântăribil, setat ca și componentă a unui produs compus prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.21.54. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.21.54 | Nexus Media