În modulul "Note de intrare recepție" am adăugat opțiunea "Mod generare NIR WMS Recepții". Aceasta conține valorile: "Recepții în baza cantităților cântărite" (modul de lucru actual și valoarea implicită a opțiunii) și "Recepții în baza cantităților din facturi". La generare NIR se va ține cont de această setare, iar numărul de lot va fi generat la fel ca cel din aplicația de WMS Recepții.
Totodată, am adăugat un nou model de raport pentru "Listă intrări" care se numește "Situație cantități cântărite vs. cantități furnizate". După cum îi spune și numele, se va urmări pentru fiecare intrare cantitatea furnizată, cantitatea cântărită și diferența cantității cântărite.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 21.2.

La data de 4 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Mod de lucru Receptie prin cantarire prin modificarea unui raport existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această modificare a raportului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.2. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.2 | Nexus Media