Am creat un nou tip de mesaj EDI pentru generarea unor fisiere la validarea articolelor din nomenclatorul de bunuri si servicii. Aceste fisiere pot fi utilizate ulterior pentru importul automat intr-o alta societate in NexusERP sau pentru automatizarea sincronizarii cu alte sisteme.
Configurarea se face urmand pasii:
1. Se creaza o functie customizata de tip Export document prin mesaj EDI. Aceasta primeste ca parametri @pl_tabel smallint si @id_tabel numeric(18), reprezentand punct de lucru si id ale articolului si intoarce doar 2 coloane: nume_fisier varchar(200) si continut_fisier nvarchar(max). Am creat un model de functie pentru a exporta un fisier json compatibil cu importul articolelor in NexusERP prin mesaj EDI avand ca format Nexus-Produse
2. Se adauga un mesaj EDI de export avand ca format Functie customizata - Produse, protocol file, specificand calea catre directorul unde va fi generat fisierul. In campul Functie customizata se va alege functia definita anterior.

La data de 10 August 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Mesaj EDI pentru produse generat prin functie customizata prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Mesaje EDI.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.12 | Nexus Media