Am introdus generarea automata de articole pentru Analiza centre de profit o data cu generarea automata a notelor contabile.
In concluzie, la validarea/devalidarea unui document se vor actualiza automat (este optiune) atat Notele contabile cat si Analiza centre de profit.


La data de 14 Septembrie 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Mentananta refacere calcule in Analiza financiara prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Analist şi modulul Analiza centre de profit.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 17.22.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.17.22.0 | Nexus Media