Am creat posibilitatea trimiterii automate a facturilor catre clienti si agentii de vanzare. Pentru aceasta defineste o avertizare
in modulul Facturi clienti precum si o programare pentru avertizari in Activitati automate. Odata cu transmiterea facturilor catre clienti se va completa automat si Logul de operare. Facturile vor fi transmise in format PDF si se vor salva si in Atasamente.

La data de 10 Septembrie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Mecanism trimitere programata formulare facturi clienti o data pe zi prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media