În cadrul modulului "Lansare în productie" s-a creat posibilitatea de a marca o lansare în productie ca finalizată cu o cantitate predată mai mică decât cea lansată. Calculul prețului de intrare pentru produsul finit va lua în considerare cantitatea predată efectiv.
De asemenea, în cadrul rapoartelor "Listă lansări în producție" și "Lansare producție - Formular" s-a adăugat câmpul "Status linie lansare".
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 22.4.


La data de 4 Aprilie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Marcare linie lansare ca fiind Finalizată cu o cantitate predată mai mică decât cea lansată prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.15. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.4 | Nexus Media