În aplicația Nexus HOTEL, în modulele Management Hotel și Diagrama, am adăugat posibilitatea de filtrare a raportul "Lista zilnica produse și servicii" astfel încât să fie afișate doar produsele și serviciile adăugate în ziua selectata pentru acele cazări ce au cuprind data curentă între data de început și data de sfârșit a cazării .

Modificarea este funcțională începând cu update-ul 19.9.

La data de 6 Februarie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Management hotel - Raport "Listă zilnică produse și servicii" - filtrare produse/ servicii după ziua în care au fost adăugate prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Hotel.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.9. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.9 | Nexus Media