Am modificat aplicatia NexusERP si NexusRetail (v.17.19.) astfel incat la listarea unei facturi aferente bonulului fiscal, in cazul in care un produs are setat in nomenclator valoarea timbrului verde, atunci aceasta sa fie inclusa pe factura, sub denumirea produsului (similar ca la factura de client)

In plus, la listarea bonului fiscal din aplicatia NexusPrint (v.17.19), pentru acelasi tip de produse ca cele de mai sus mentionate se va lista ca linie de comentariu valoarea timbrului verde asociat.

La data de 22 August 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Listare valoare timbru verde pe factura asociata bonului fiscal si pe bon prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 17.17.70 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.17.17.70 | Nexus Media